Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΚΑΚΑΟ


από την Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
- 280 γρ βερίκοκα πολύ ψιλοκομμένα 
- 1/2 γιαουρτάκι στραγγιστό
- 1 κσ στέβια
- 1 γεμάτη κσ κακάο

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα βερίκοκα και τα βάζουμε στην κατάψυξη. 


Όταν θελήσουμε να φτιάξουμε παγωτό, τα βγάζουμε και τα βάζουμε στο μούλτι. 


Τα χτυπάμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. 


Σερβίρουμε αμέσως!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου