από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 280 γρ βερίκοκα πολύ ψιλοκομμένα
- 1/2 γιαουρτάκι στραγγιστό
- 1 κσ στέβια
- 1 γεμάτη κσ κακάο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα βερίκοκα και τα βάζουμε στην κατάψυξη.
Όταν θελήσουμε να φτιάξουμε παγωτό, τα βγάζουμε και τα βάζουμε στο μούλτι.
Τα χτυπάμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Σερβίρουμε αμέσως!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου