από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 κιλό κολοκυθάκια μικρά
- 4 αυγά
- 1 καυτερή πιπερίτσα προαιρετική
- 130 γρ φέτα
- 10 ντοματίνια
- μαϊντανός
- δυόσμος
- λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό
- αλατοπίπερο
- 1-2 κ σ λάδι
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα
βάζουμε στο σουρωτήρι αλατίζοντας τα
ελαφρά.
Αφού περάσει λίγη ώρα τα στύβουμε
για να φύγουν τα πολλά υγρά τους .
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε
ψιλοκομμένα τα μυρωδικά μας.
Ρίχνουμε και τα κολοκυθάκια και τρίβουμε
σε κομμάτια με τα χέρια την φέτα και την προσθέτουμε . αλατοπιπερώνουμε και
ανακατεύουμε καλά.
Λαδώνουμε ένα αντικολλητικό ταψάκι και
αδειάζουμε το μείγμα μας.
Διακοσμούμε με τα ντοματίνια
κομμένα στα δυό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 0 για μισή ώρα
περίπου, μέχρι να ροδίσει πάνω κάτω.
Σερβίρουμε και καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου