από την Stella Glava
Υλικά
- 150 γρ ταχίνι
- 100 γρ μέλι
- 150 γρ χυμό πορτοκαλιού
- ½ κγ. μπεϊκιν
- ½ κγ. κανέλα
- ¼ κγ. μαχλέπι
- ¼ κγ. Μαστίχα
- ξύσμα πορτοκαλιού
- 1 αυγό για το άλειμμα (προαιρετικά)
- αλεύρι όσο σηκώσει μέχρι να πετύχουμε μια μαλακή ζύμη
χωρίς να κολλάει στα χέρια. Περίπου μισό κιλό για όλες τις χρήσεις.
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε πρώτα
τα υγρά και μετά προσθέτουμε τα στερεά με τελευταίο το αλεύρι.
Πλάθουμε, αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε πάνω σε λαδόκολλα
στους 180 0 βαθμούς, στις
αντιστάσεις μέχρι να πάρουν χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου