από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- γλυκοπατάτες
- λάδι
- αλατοπίπερο
- πάπρικα γλυκιά
-λίγη καυτερή πάπρικα
- σουμάκ
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις γλυκοπατάτες σε μπαστουνάκια.
Σε
ένα μπολ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και αλείφουμε με το μείγμα αυτό τις πατάτες.
Εν τω μεταξύ προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
Στρώνουμε μια λαδόκολλα
στο ταψί μας και αραδιάζουμε τις γλυκοπατάτες.
Τις ψήνουμε μέχρι να γίνουν κριτσανιστές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου