Υλικά
- μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο
- κρεμμύδι ξερό
- κρεμμύδι χλωρό
- άνηθο
- μαϊντανό
- δυόσμο
- πιπέρι
- ελάχιστο λάδι
- 2-3 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- φρυγανιά
τριμμένη
Εκτέλεση
Αφαιρούμε από τον ξαρμυρισμένο
μπακαλιάρο τις πέτσες και τα κόκκαλα ( χρησιμοποίησα φιλέτο κι ήταν εύκολο) και
"μαδάμε" το ψαχνό σε πολύ μικρά κομματάκια.
Τον στύβουμε σε σουρωτήρι καλά για να μην έχει καθόλου νερό(
τον άφησα στο σουρωτήρι καμιά ώρα και στράγγισε εντελώς).
Προσθέτουμε το κρεμμύδι πολτοποιημένο και πολύ καλά στυμμένο,
τα μυρωδικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Τελευταίο προσθέτουμε το αλεύρι. Θέλουμε ένα μείγμα που
μπορεί να πλάθετε.
Πανάρουμε με φρυγανιά και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.
Συνοδεύουμε με σκορδαλιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου