Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ




από την Nives Scarale


Υλικά

- 10 αυγά
- πιπεριές πολύχρωμες ψιλοκομμένες
- πιπέρι
- τυρί Φιλαδέλφεια
- σολομός καπνιστός

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά ομελέτα.
Σε ένα ταψάκι τοποθετούμε λαδόκολλα αφήνοντας λίγη να προεξέχει.
Ρίχνουμε τις πιπεριές ψιλοκομμένες μαζί με το πιπέρι.
Την αδειάζουμε στο ταψί και την ψήνουμε μέχρι να στερεοποιηθεί η ομελέτα.
Την αφήνουμε να κρυώσει και την αναποδογυρίζουμε σε καινούργια λαδόκολλα.
Την αλείφουμε με τυρί Φιλαδέλφεια και στρώνουμε σε όλη την επιφάνεια τον σολομό.
Με την βοήθεια της λαδόκολλας την γυρίζουμε ρολό και την τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.
Την τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει.
Την κόβουμε σε φέτες και την σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου