Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΤΟΥΡΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- μπισκότα βουτηχτά της Αλατίνη
- μερέντα 
- πορτοκαλάδα
 - καρύδι ψιλοκομμένο


Εκτέλεση

Βουτάμε τα μπισκότα στην πορτοκαλάδα και τα στρώνουμε σε ένα παραλληλόγραμμο μπολ η ταψάκι.
Στρώνουμε μια στρώση μερέντα και λίγο ψιλοκομμένο καρύδι.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία άλλες δύο φορές.τέλος πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο καρύδι και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες να παγώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου