από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μπισκότα βουτηχτά της Αλατίνη
- μερέντα
- πορτοκαλάδα
- καρύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βουτάμε τα μπισκότα στην πορτοκαλάδα και τα στρώνουμε σε ένα παραλληλόγραμμο μπολ η ταψάκι.
Στρώνουμε μια στρώση μερέντα και λίγο ψιλοκομμένο καρύδι.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία άλλες δύο φορές.τέλος πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο καρύδι και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες να παγώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου