Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ


από την Effie Tsitsika

Υλικά

-  225 γρ. ζάχαρη
-  130 γρ. βούτυρο
-  1 αβγό
-  300 γρ. αλεύρι
-  1 κ. σ. μαγειρική σόδα
-  ξύσμα από 2 μεγάλα λεμόνια
-  χυμό από ½ λεμόνι

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε  στο μίξερ όλα τα υλικά έως ότου γίνουν μία ομοιογενής ζύμη. Τη σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και την αφήνουμε  στο ψυγείο να ξεκουραστεί για περίπου 1 ώρα.
Προθερμαίνουμε  το φούρνο στους 170°C.
 Ανοίγουμε  τη ζύμη σε φύλλο πάχους 3 χιλιοστών και κόβουμε τα μπισκότα με ένα κουπ πάτ.
 Ψήνουμε για 15-20 λεπτά. Προαιρετικά στο τέλος βάζουμε ζάχαρη άχνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου