από την Effie Tsitsika
Υλικά
- 225 γρ. ζάχαρη
- 130 γρ. βούτυρο
- 1 αβγό
- 300 γρ. αλεύρι
- 1 κ. σ.
μαγειρική σόδα
- ξύσμα από 2
μεγάλα λεμόνια
- χυμό από ½
λεμόνι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε στο
μίξερ όλα τα υλικά έως ότου γίνουν μία ομοιογενής ζύμη. Τη σκεπάζουμε με
διάφανη μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο
να ξεκουραστεί για περίπου 1 ώρα.
Προθερμαίνουμε το
φούρνο στους 170°C.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 3 χιλιοστών και
κόβουμε τα μπισκότα με ένα κουπ πάτ.
Ψήνουμε για 15-20
λεπτά. Προαιρετικά στο τέλος βάζουμε ζάχαρη άχνη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου