από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 6-8 αυγά βρασμένα και ψιλοκομμένα
- ½ φλιτζάνι γιαούρτι
-2 κσ μαγιονέζα
-2 κσ μουστάρδα
-2κσ σάλτσα κοκτέιλ
-2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
-4 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
-1 κσ κάπαρη
-1κγλ λάδι
-άνηθος ψιλοκομμένος
-αλατοπίπερο
ΕκτέλεσηΑνακατεύουμε τις σάλτσες με το γιαούρτι και λάδι καλά και τα ενώνουμε σε μπολ με τα αυγά, αγγουράκια, κάπαρη και κρεμμυδάκια.
Αλατοπιπερώνουμε και την αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο.
Τρώγεται
και την άλλη μέρα ευχάριστα αν μείνει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου