Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΣΑΛΤΣΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟΥ



από το Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- 1 αβοκάντο γινωμένο
- 1/2 γιαούρτι τόταλ
- 1 κρεμμύδι μικρό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- άνιθος ψιλοκομμένος
- χυμό από μισό λεμόνι
- 1 κουταλιά μαγιονέζα
- λίγο γάλα εβαπορέ αν χρειαστεί


Εκτέλεση

Βάζουμε στο μίξερ το αβοκάντο το κρεμμύδι μαζί με το μαϊντανό  το γιαούρτι και την μαγιονέζα.
Αν δυσκολεύεται να πολτοποιηθεί ρίχνουμε λίγο γάλα.
Προσθέτουμε τον χυμό.
Στο τέλος βγάζουμε την πολτοποιημένη σάλτσα και προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνιθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου