από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 3-4 βρασμένες πατάτες κομμένες
-1-2 καρότα τριμμένα
-1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
-3-4 φρέσκα κρεμμύδια
ψιλοκομμένα
- 2 κσ κάπαρη
-3-4 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
-άνηθο
-λάδι
-ξύδι
-χυμό λεμόνι
-μουστάρδα
-μαγιονέζα
-αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες και ενώνουμε όλα τα στέρεα υλικά.
Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες και ενώνουμε όλα τα στέρεα υλικά.
Χτυπάμε στο μουλτι λάδι, λεμόνι, ξύδι, μουστάρδα, μαγιονέζα
και ρίχνουμε το μίγμα στο μπολ.
Ανακατεύουμε να ενωθούν καλά και έτοιμη. Διατηρείται στο ψυγείο
αν δεν φαγωθεί την ίδια μέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου