από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 1 κιλό σπανάκι σε χοντρά κομμάτια[εγώ το είχα κατάψυξη]
-2 πράσα
-1 μάτσο φρέσκα κρεμμύδια και τα φύλλα
-1 ξερό κρεμμύδι
- ½ ποτήρι
ρύζι
-1 φλτζ. λάδι
-αλατοπίπερο
-κουρκουμά
-χυμό λεμόνι με το γούστο μας
-άνηθο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια, τα πράσα και μετά το
σπανάκι.
Ρίχνουμε ζεστό νερό , το ρύζι, μπαχαρικά και
σιγοβράζουμε.
Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε το λεμόνι και τον άνηθο.
Όταν το κλείσουμε να έχει λίγο ζουμάκι που θα το
απορροφήσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου