Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΡΕΒΙΘΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΙΝΟΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙ



από την Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
- ρεβίθια
- κινόα
- ξύσμα και χυμό από 1-2 λεμόνια
- 1 ρόδι
- 1-2 πιπεριές πράσινες η ότι χρώμα θέλουμε
- 1-2 καρότα τριμμένα
- μαϊντανός
- δυόσμος
- αλατοπίπερο
 - ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Μουλιάζουμε από βραδύς τα ρεβίθια. Το πρωί τα βράζουμε και τα στραγγίζουμε.
 Βράζουμε και την κινόα και την στραγγίζουμε κι αυτήν.
Σε ένα μπολ, ενώ ακόμη είναι ζεστά τα ρεβίθια και η κινόα, ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά αφού έχουμε ψιλοκόψει τα μυρωδικά μας και τις πιπεριές.
Προσθέτουμε το ξύσμα από τα λεμόνια και τον χυμό τους. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε και λίγο ελαιόλαδο και δοκιμάζουμε  για να διορθώσουμε την γεύση της σαλάτας μας.
Την βάζουμε στο ψυγείο για να δέσουν τα υλικά και σερβίρουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου