από την Stella Glava
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου
- 3 χρωματιστές πιπεριές
- μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβα
- 1 κγ κοφτό κάρυ
- 1 κγ μουστάρδα
- ½ ποτήρι χυμό
πορτοκαλιού (χωρίς ζάχαρη)
- 1 γιαουρτάκι στραγγιστό
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι.
Εκτέλεση
Ροδοκοκκινίζουμε
το κοτόπουλο και αφαιρούμε από το σκεύος.
Στο ίδιο λάδι τσιγαρίζουμε για λίγο τα μανιτάρια, τις
πιπεριές και το κάρυ. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, αλάτι και πιπέρι και σβήνουμε
με το χυμό πορτοκάλι.
Αφήνουμε να βράσει, να σωθούν τα υγρά, ρίχνουμε και το
γιαούρτι και σβήνουμε
Σερβίρεται ιδανικά με ρύζι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου