Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ΚΡΑΚΕΡ ΤΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΜΠΥΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

από την Stella Glava

Υλικά

- 60 γρ βούτυρο
- 130 γρ τσένταρ
- 100 γρ οποιοδήποτε τυρί της αρεσκείας μας
- 125 γρ αλεύρι γοχ
- ½ κγ μαγειρική σόδα
- 1 κγ πάπρικα  
- 1 κσ κρύο νερό

Εκτέλεση
Τρίβουμε τα τυριά και να ανακατεύουμε με το βούτυρο.
Προσθέτουμε την πάπρικα, την σόδα, το αλεύρι, ανακατεύουμε και τέλος ρίχνουμε το νερό.


Ζυμώνουμε ελάχιστα να γίνει μια μπάλα και βάζουμε για κανένα τεταρτάκι στο ψυγείο.


Ανοίγουμε το ζυμάρι μας πάνω σε λαδόκολλα και κόβουμε. 


Να μην είναι πολύ χοντρό.

Ψήνουμε στον αέρα στους 180 βαθμούς για 15 - 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου