από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μαρουλι
- ρόκα
- ντομάτα
- καπνιστό τυρί Μετσοβόνε
- καπνιστό ζαμπόν
- λάδι
-κρέμα μπαλσάμικο
- σουσάμι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα λαχανικά.
Τα κόβουμε σε λεπτά κομμάτια και τα ανακατεύουμε.
Κόβουμε τα τυριά και το καπνιστό ζαμπόν.
Τα ανακατεύουμε στην σαλάτα.
Χτυπάμε το λάδι με την κρέμα μπαλσάμικο και περιχύνουμε την σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου