από Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- 7 κιλά δαμάσκηνα
- 1 πακέτο φρουκτόζη
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα δαμάσκηνα.
Τα βάζουμε στην κατάψυξη για δύο ημέρες.
Όταν τα βγάλουμε τα ζουλάμε με το χέρι και ξεφλουδίζονται και βγαίνουν τα κουκούτσια.
Τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Τα βάζουμε στην γάστρα μαζί με την ζάχαρη χωρίς καπάκι.
Νερό δεν βάζουμε.
Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για δύο ώρες.
Υλικά
- 7 κιλά δαμάσκηνα
- 1 πακέτο φρουκτόζη
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα δαμάσκηνα.
Τα βάζουμε στην κατάψυξη για δύο ημέρες.
Όταν τα βγάλουμε τα ζουλάμε με το χέρι και ξεφλουδίζονται και βγαίνουν τα κουκούτσια.
Τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Τα βάζουμε στην γάστρα μαζί με την ζάχαρη χωρίς καπάκι.
Νερό δεν βάζουμε.
Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για δύο ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου