από την Kiki Giorgos Mino
Υλικά
- 10 αυγά
- 50ml γάλα
- 100 γρ φέτα
- 2 φέτες μοτσαρέλα
- 2 φέτες γαλοπούλα
- πιπεριά κόκκινη και πράσινη
- 50 γρ κομμένες ελιές
-πιπέρι
- κουρκουμά
- καπνιστή πάπρικα
- 100 γρ φέτα
- 2 φέτες μοτσαρέλα
- 2 φέτες γαλοπούλα
- πιπεριά κόκκινη και πράσινη
- 50 γρ κομμένες ελιές
-πιπέρι
- κουρκουμά
- καπνιστή πάπρικα
- ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι φαριναπ
- 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι φαριναπ
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα βάζουμε στο γαστράκι.
Σε προθερμασμένο φούρνο μια ώρα περίπου στους 200...ανάλογα και τον φούρνο
Παρατήρηση : υλικά εννοείται βάζουμε ότι μας αρέσει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου