από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 4 αυγά
- 1 ματσάκι άγρια σπαράγγια
- λίγη φέτα
- ½ κεσεδάκι γιαούρτι
- αλατοπίπερο
- μαϊντανός
- ελαιόλαδο
- 2 πιπεριές κέρατο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις τρυφερές άκρες από τα σπαράγγια σε κομμάτια περίπου 4
με 5 εκατοστά και τα βράζουμε για 5-6 λεπτά.
Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε
ένα μπόλ.
Στο μπλέντερ χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι.
Προσθέτουμε το μείγμα αυγών –γιαουρτιού στα σπαράγγια.
Βάζουμε και
τον μαϊντανό και τις πιπεριές ψιλοκομμένα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε
καλά.
Θρυμματίζουμε και την φέτα σε κυβάκια και την προσθέτουμε.
Σε αντικολλητικό ταψάκι ψεκάζουμε με 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο και
ρίχνουμε το μείγμα μέσα.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου