Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΛΑΛΑΓΚΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ









από την Kiki Giorgos Mino

Υλικά

- 2 αβγά
- ½  φλιτζανάκι σπορέλαιο
- ½  φλιτζανάκι γάλα
- ½  κούπα του χλιαρό νερό
- φαρίνα περίπου μισό πακέτο (250 γρ.)
- τυρί φέτα τριμμένο
- κασέρι τριμμένο

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά .
Ρίχνουμε σιγά σιγά τόση φαρίνα, ώστε να φτιάξουμε ένα χυλό σαν του κέικ περίπου.


Ρίχνουμε την τριμμένη φέτα κ το κασερακι ανακατεύουμε και αφήνουμε κανένα δεκάλεπτο.
Βάζουμε λάδι σε τηγάνι να κάψει και ρίχνουμε εδώ κι εκεί κουταλιές από το χυλό.


Μόλις ροδίσουν απ΄ τη μια μεριά, γυρίζουμε κι από την άλλη.


Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να τραβήξει το παραπανίσιο λάδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου