από την Kiki Giorgos Mino
Υλικά
- 2 αβγά
- ½ φλιτζανάκι σπορέλαιο
- ½ φλιτζανάκι γάλα
- ½ κούπα του χλιαρό νερό
- φαρίνα περίπου μισό πακέτο (250 γρ.)
- τυρί φέτα τριμμένο
- κασέρι τριμμένο
- ½ φλιτζανάκι σπορέλαιο
- ½ φλιτζανάκι γάλα
- ½ κούπα του χλιαρό νερό
- φαρίνα περίπου μισό πακέτο (250 γρ.)
- τυρί φέτα τριμμένο
- κασέρι τριμμένο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά .
Ρίχνουμε σιγά σιγά τόση φαρίνα, ώστε να φτιάξουμε ένα χυλό σαν του κέικ περίπου.
Ανακατεύουμε τα υλικά .
Ρίχνουμε σιγά σιγά τόση φαρίνα, ώστε να φτιάξουμε ένα χυλό σαν του κέικ περίπου.
Ρίχνουμε την
τριμμένη φέτα κ το κασερακι ανακατεύουμε και αφήνουμε κανένα δεκάλεπτο.
Βάζουμε λάδι σε τηγάνι να κάψει και ρίχνουμε εδώ κι εκεί κουταλιές από το χυλό.
Βάζουμε λάδι σε τηγάνι να κάψει και ρίχνουμε εδώ κι εκεί κουταλιές από το χυλό.
Μόλις ροδίσουν απ΄ τη μια μεριά, γυρίζουμε κι από την άλλη.
Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να τραβήξει το παραπανίσιο λάδι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου