από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- ½ κούπα φακές
- λάχανο άσπρο
- λάχανο κόκκινο
- καρότα
- ρεπάνι άσπρο
- 1 αβοκάντο
- αλάτι
- λάδι
- χυμό λεμονιού
- μαϊντανός
Εκτέλεση
Βράζουμε τις φακές να κρατάνε λίγο, να μην λιώσουν.
Τις αφήνουμε
στην άκρη αφού τις σουρώσουμε και ψιλοκόβουμε τα λάχανα , το αβοκάντο, τον μαϊντανό
Τρίβουμε στον τρίφτη τα καρότα και το ρεπάνι.
Ανακατεύουμε με τις φακές και
αλατίζουμε.
Περιχύνουμε με το λαδολέμονο και σερβίρουμε.
Συνοδεύουμε με ελιές/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου