Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΦΑΚΟΣΑΛΑΤΑ



από την Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
- ½ κούπα φακές
- λάχανο άσπρο
- λάχανο κόκκινο
- καρότα
- ρεπάνι άσπρο
- 1 αβοκάντο
- αλάτι
- λάδι
- χυμό λεμονιού
- μαϊντανός

Εκτέλεση
Βράζουμε τις φακές  να κρατάνε λίγο, να  μην λιώσουν.
Τις αφήνουμε στην άκρη αφού τις σουρώσουμε και ψιλοκόβουμε τα λάχανα , το αβοκάντο, τον μαϊντανό
Τρίβουμε στον τρίφτη τα καρότα και το ρεπάνι. 
Ανακατεύουμε με τις φακές και αλατίζουμε. 
Περιχύνουμε με το λαδολέμονο και σερβίρουμε.
Συνοδεύουμε με ελιές/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου