Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΓΟΥΑΚΑΜΟΛΕ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ







από την Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά

 - 2 ώριμα αβοκάντο
- 1 μεγάλη ντομάτα όχι πολύ ώριμη
- 1 πολύ μικρό ξερό κρεμμύδι
- 100 γρ στραγγιστό γιαούρτι
- φρέσκο κόλιανδρο
- χυμό από 1 μεγάλο ή 2 μικρά λεμόνια
- αλατοπίπερο  

Εκτέλεση
Παίρνουμε την σάρκα από τα 2 αβοκάντο και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιούμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.


Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε την γεύση του .


Σερβίρουμε  στο εξωτερικό μέρος του αβοκάντο

Παρατήρηση : Η συνταγή είναι από το Μεξικό ,  πειραγμένη λίγο, προσθέτοντας γιαούρτι για να έρθει πιο κοντά στην Ελληνική κουζίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου