από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 1 μεγάλη ντομάτα όχι πολύ ώριμη
- 1 πολύ μικρό ξερό κρεμμύδι
- 100 γρ στραγγιστό γιαούρτι
- φρέσκο κόλιανδρο
- χυμό από 1 μεγάλο ή 2 μικρά λεμόνια
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Παίρνουμε την σάρκα από τα 2 αβοκάντο και τα βάζουμε στο
μπλέντερ. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιούμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε την γεύση του .
Σερβίρουμε στο
εξωτερικό μέρος του αβοκάντο
Παρατήρηση : Η συνταγή είναι από το Μεξικό , πειραγμένη λίγο, προσθέτοντας γιαούρτι για να έρθει πιο κοντά στην Ελληνική κουζίνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου