από την Τζένη Λάγαρη
Υλικά
- 1 φλ. αλεύρι
- 4 αυγά
- ½ φλ. βούτυρο
- 1 φλ. νερό
Εκτέλεση
Βράζετε το νερό και το βούτυρο.
Ρίχνετε όλο μαζί το αλεύρι και ανακατεύετε γρήγορα με ξύλινη κουτάλα.
Είναι έτοιμη όταν η ζύμη σχηματιστεί σαν μπάλα στο κουτάλι.
Την αφήνετε για 5 λεπτά στην άκρη. Ρίχνετε ένα ένα τα αυγά και τα χτυπάτε με τον ίδιο τρόπο.
Σε λαδόκολλα επάνω βάζετε με κουτάλι κομμάτια ζύμης σαν καρύδι. Έχετε προθερμάνει το φούρνο στους 200°.
Σε 15 λεπτά χαμηλώνετε το φούρνο στους 150-170 και τα αφήνετε άλλα 45'.
Ανοίγετε τα σου από τη μια πλευρά να φύγει ο ατμός, αν χρειαστεί τα αφήνετε κι άλλο μέχρι να στεγνώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου