από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 κιλό πατάτες μικρές, πλυμένες καλά
- 2 καρότα ξυσμένο στον τρίφτη
- 3-4 ραπανάκια, σε λεπτές φετούλες
- 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα, σε ροδελίτσες
- 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Για τη σος γιαουρτιού
- 1 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
- 2 αβγά βρασμένα
- 3 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 1 κουτ. σούπας ξίδι βαλσάμικο
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τις πατατούλες να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.
Αφού κρυώσουν λίγο, τις ξεφλουδίζουμε και
τις μεταφέρουμε σε μπολ.
Με το ελαιόλαδο σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμυδάκια σε
αντικολλητικό τηγάνι μαζί με λίγο νεράκι και τα ρίχνουμε στο μπολ με τις
πατάτες.
Χτυπάμε στο multi τα αυγά με το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο ξίδι και τη
μουστάρδα.
Διακοσμούμε με τα υπόλοιπα ραπανάκια και λίγο ακόμη
φρέσκο μαϊντανό και σερβίρουμε,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου