από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 κιλό σουπιές
- 1 κιλό σπανάκι
- 2 ματσάκια πράσινα
κρεμμυδάκια
- 1 φλιτ του καφέ ρύζι
- ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
- μαϊντανό
- δυόσμος
- χυμό από 3 λεμόνια
Εκτέλεση.
Ψιλοκόβουμε τα
κρεμμύδια και τα μαραίνουμε σε λίγο νεράκι. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά
εκτός από το ελαιόλαδο και το ρύζι. .
Λίγο πριν γίνει το φαγητό μας προσθέτουμε
και το ρύζι και αφήνουμε να ψηθεί . Σερβίρουμε και ραντίζουμε το φαγητό μας με
ωμό ελαιόλαδο.
Παρατήρηση : μπορούμε φυσικά να
σοτάρουμε τα υλικά μας σε ελαιόλαδο, αλλά θα γίνει πιο βαρύ το φαγητό μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου