από μια φίλη της Stella Glava
Υλικά
- 1 μικρό κουνουπίδι
- σχεδόν 1 κιλό
κιμά ανάμεικτο
- 1 κρεμμύδι ξερό
- λίγο σκόρδο
- αλατοπίπερο
- μαϊντανός
- φέτες μπέικον
Εκτέλεση
Βράζουμε λίγο το
κουνουπίδι 10 15 λεπτά με αλάτι
Πλάθουμε τον κιμά
με κρεμμύδι, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό. Μόλις κρυώσει το κουνουπίδι, βάζουμε τον κιμά από πάνω.
Τον πατάμε καλά να
καλύψει όλο το κουνουπίδι και βάζουμε από επάνω σε όλη την επιφάνεια του κιμά φέτες
μπέικον.
Το ψήνουμε σχεδόν μια ώρα στους 220 0
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου