από
την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
-
1 πακέτο κατεψυγμένες και αποφλοιωμένες γαρίδες, ή φρέσκες
-
2 ώριμες ντομάτες
-
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
-
μαϊντανός
-
2 πιπεριές κέρατο
-
αλατοπίπερο
- ρίγανη
-
ελαιόλαδο
-
φέτα (προαιρετική)
- καυτερές πιπερίτσες για την γεύση
Εκτέλεση
Αποψύχουμε τις γαρίδες
αν είναι κατεψυγμένες και τις ξεπλένουμε. Τις βάζουμε σ ένα ταψάκι
.Στο μούλτι βάζουμε τις ντομάτες και το κρεμμύδι και τα λιώνουμε όχι πολύ, να έχει μέσα χοντροκομμένα κομμάτια.
Αδειάζουμε το μείγμα στις γαρίδες. Κόβουμε και τις πιπεριές σε ροδέλες και ψιλοκόβουμε και τον μαϊντανό
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Πριν το ξεφουρνίσουμε προσθέτουμε και την φέτα αν την χρησιμοποιήσουμε στην συνταγή μας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου