από την Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- 6 αυγά
- 3 ποτήρια λάδι
- 1 ποτήρι γάλα
- 4 κ γλ μπέικιν πάουντερ
- 2 ποτήρια χαλούμι και κεφαλοτύρι
- λίγη μαστίχα
- 10 τεμάχια μαχλέπι
- 2 ½ με 3 ποτήρια αλεύρι
- φρέσκο δυόσμο
- σταφίδες
Εκτέλεση
Τρίβουμε το χαλούμι και το κεφαλοτύρι,.
Προσθέτουμε τον δυόσμο, το μαχλέπι την μαστίχα
Ετοιμάζουμε την ζύμη με το αλεύρι, τα αυγά, το γάλα, το λάδι. Αφού ανακατευτούν αυτά καλά προσθέτουμε τα τυριά και τις σταφίδες αφού τις αλευρώσουμε.
Πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να ροδίσει καλά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου