Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ



από την Giota Haropoulou

Υλικά
-  φασολάκια
- κρεμμύδι
-  καρότο
-  μαϊντανό
- σκόρδο
-  ντομάτα
-  λίγο νεράκι
-  ελάχιστο αλάτι
-  πιπέρι
- σταγόνες λεμονιού
-  λίγα - αποξηραμένα μυρωδικά-λαχανικά.


Εκτέλεση
Σε μέτρια φωτιά βάζουμε κατσαρόλα κατά προτίμηση αντικολλητική, αν έχουμε αν όχι δεν πειράζει.
Προσθέτουμε λίγο νεράκι το κρεμμύδι το σκόρδο και τα σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσει το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τα φασολάκια τα καρότα τον μαϊντανό και την ντομάτα,.
Μόλις αρχίζουν να βράζουν προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τα αποξηραμένα λαχανικά, χαμηλώνουμε όσο γίνεται τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε.
 Όταν είναι το φαγητό μας έτοιμο ελέγχουμε τα υγρά. Αν είναι πολλά βράζουμε λίγο ακόμα μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο ώμο λάδι.
Το αφήνουμε λίγο να τραβήξει τη γεύση του και σερβίρουμε καλή μας όρεξη! 
Παρατήρηση :.Αν θέλουμε προσθέτουμε και πατάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου