από την Stella
Glava
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι
- 2 μεγάλα κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 ντομάτες
- 5 πιπεριές Φλωρίνης
- 5-6 καρότα
- 8 μεγάλες πατάτες
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- λάδι
Εκτέλεση
Κόβουμε σε κύβους το μοσχάρι, τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
Τοποθετούμε στην γάστρα με λίγο νερό και το λάδι και
βράζουμε για μια ωρίτσα στους 230 βαθμούς.
Στην συνέχεια αφού έχουμε ετοιμάσει τα λαχανικά σε κύβους
τα προσθέτουμε και αυτά στην γάστρα, ανακατεύουμε μαζί με τα μπαχαρικά και
ψήνουμε για μια ώρα ακόμα μέχρι να μαλακώσουν και τα λαχανικά μας.
Παρατήρηση : Αν
θέλουμε να κάνουν κρούστα ψήνουμε
ακόμα λίγο με ανοιχτό το καπάκι της γάστρας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου