από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 2-3 γλυκοπατάτες
- 2 παντζάρια ωμά
- 2-3 καρότα
- 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
- χυμό λεμονιού
- ελαιόλαδο
- 1 γεμάτη κσ μουστάρδα
Εκτέλεση
Ψήνουμε τις γλυκοπατάτες
και αφού γίνουν χλιαρές τις ανοίγουμε και παίρνουμε την σάρκα τους.
Στο μούλτι
πολτοποιούμε τα καρότα, τα παντζάρια, την ντομάτα και στο τέλος προσθέτουμε και
τις γλυκοπατάτες.
Αφού ομογενοποιηθούν τα υλικά προσθέτουμε την μουστάρδα, το
λάδι και μπόλικο χυμό λεμονιού!!!!
Παρατήρηση : μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και σκόνη μουστάρδας!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου