από την Stella Glava
Υλικά
- 1 κούπα γάλα εβαπορέ
- 1 κούπα ηλιέλαιο ή σπορέλαιο
- 1 κ. σ μουστάρδα
- χυμό από ένα λεμόνι
- αλάτι κατά βούληση
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μούλτι το γάλα για 2-3 λεπτά.
Έπειτα ρίχνουμε το
λάδι και χτυπάμε για αλλά δύο λεπτά.
Ρίχνουμε την μουστάρδα και το αλάτι, χτυπάμε ακόμα λίγο
και τέλος το λεμόνι σταδιακά μέχρι να γίνει σφιχτή κρέμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου