από την Mirela Brasovean
Υλικά
- ½ κιλό αλεύρι
- 5 αυγά
- 1 βανίλια
- 1 φακελάκι μαγιά
- λίγο λάδι
- 5 κ σ ζάχαρη
- λίγο αλάτι
- νερό όσο πάρει
Για την επικάλυψη
- μέλι
- ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με
τελευταίο το νερό, μέχρι να έχουμε έναν πηχτό χυλό Σε αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε
λίγο από το μείγμα που κάναμε
Μόλις ψηθούν από την μία πλευρά
τις γυρίζουμε να κοκκινίσουν καλά και από την άλλη.
Μόλις τις βγάλουμε, έτσι ζεστές όπως
είναι τις ραντίζουμε με λίγο μέλι και ζάχαρη άχνη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου