από την ΕΛΕΝΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ
Υλικά
- 700
γρ αρνί
- 700
γρ μοσχάρι
- 700
γρ χοιρινό
- κεφαλογραβιέρα
-
πεκορίνο
-
κρεμμύδι
-
μπόλικο σκόρδο
-
ντομάτα
-
πιπεριά
- ι
ποτήρι λευκό κρασί
- 1
ποτήρι κρασιού λάδι
Εκτέλεση
Αν θες τα μαρινάρεις από το βράδυ . Τα βάζεις σε στρώματα στην
γάστρα ανάμεικτα τα κρέατα και κομμένα σε κομματάκια .
Από πάνω ρίχνεις κεφαλογραβιέρα και πεκορίνο σε κυβάκια , κρεμμύδι , μπόλικο σκόρδο και λίγη ντομάτα , πιπεριά ανά στρώματα .
Από πάνω ρίχνεις κεφαλογραβιέρα και πεκορίνο σε κυβάκια , κρεμμύδι , μπόλικο σκόρδο και λίγη ντομάτα , πιπεριά ανά στρώματα .
Καθόλου ΝΕΡΟ .
Για 3
ώρες στους 180 βαθμούς σε φούρνο ,η στο τζάκι από το βράδυ στη θράκα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου