Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ



από την ΕΛΕΝΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ

Υλικά
- 700 γρ αρνί
- 700 γρ μοσχάρι
- 700 γρ χοιρινό
 - κεφαλογραβιέρα
- πεκορίνο
- κρεμμύδι
- μπόλικο σκόρδο
- ντομάτα
- πιπεριά
- ι ποτήρι λευκό κρασί
- 1 ποτήρι κρασιού λάδι
Εκτέλεση
Αν θες τα μαρινάρεις από το βράδυ . Τα βάζεις σε στρώματα στην γάστρα ανάμεικτα τα κρέατα και κομμένα σε κομματάκια . 
Από πάνω ρίχνεις κεφαλογραβιέρα και πεκορίνο σε κυβάκια , κρεμμύδι , μπόλικο σκόρδο και λίγη ντομάτα , πιπεριά ανά στρώματα .
Καθόλου ΝΕΡΟ .
Για 3 ώρες στους 180 βαθμούς σε φούρνο ,η στο τζάκι από το βράδυ στη θράκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου