Υλικά για το φύλλο
- 1 ποτήρι χλιαρό νερό
- λίγο
αλάτι
- 1/2
ποτήρι ελαιόλαδο
- 1
κουταλιά ξύδι
ΕκτέλεσηΤην ζυμώνουμε και την αφήνουμε να ξεκουραστεί λίγο. κόβουμε 2 κομμάτια, το ένα που θα μπει κάτω να είναι λίγο περισσότερο.
Τα
ανοίγουμε ένα ένα σε αλευρωμένη επιφάνεια και τα αλείφουμε με μαλακιά μαργαρίνη,
διπλώνουμε, αλείφουμε, διπλώνουμε και το τυλίγουμε σε μεμβράνη. η επάνω πλευρά
να είναι χωρίς μαργαρίνη αλλιώς δεν θα ανοίγει το φύλλο!
Τα
βάζουμε στο ψυγείο για καμιά ωρίτσα να παγώσουν λίγο. τα ανοίγουμε μετά με τον
πλάστη, το μεγαλύτερο φύλλο κάτω και το άλλο πάνω απ την γέμιση.
Εδώ με γέμιση σπανάκι....
Εδώ με γέμιση σπανάκι....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου