από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-
ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες φέτες
-
ρύζι
-
σκόρδο
-
μαϊντανός
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
λάδι
-
θρυμματισμένη φέτα
Εκτέλεση
Σε πλακερό (ή σε βαθύ
τηγάνι) στρώνουμε φέτες ντομάτες.
Πασπαλίζουμε με το χέρι μας σπυριά ρυζιού μαϊντανό
σκόρδο αλάτι πιπέρι. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
Προσθέτουμε λάδι λίγη ζάχαρη
για να γλυκάνουν οι ντομάτες και αφήνουμε να ψηθεί το φαγητό.
Έχουμε λίγο νερό ζεστό
για να προσθέσουμε αν χρειαστεί.
Όταν έχει γίνει το φαγητό και έχει πιει το ζουμί
του προσθέτουμε τρίμματα φέτας.
Η γεύση υπέροχη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου