από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Yλικά
-
μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
-
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-
λάδι
-
κρασί οτι έχουμε
-
κόκκους πιπέρι
-
ρίγανη
-
αλάτι
-
λίγη ζάχαρη
-
χυμό μανταρίνι
-
3 λεμόνια
-
μουστάρδα
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε
το κρέας.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι σκόρδο πιπέρια λίγη ζάχαρη και σβήνουμε με το
κρασί.
Όταν εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε το χυμό μανταρινιού.
Συμπληρώνουμε
με ζεστό τόσο όσο να σκεπάζεται το κρέας και χαμηλώνουμε την φωτιά στο μισό να σιγοβράσει
το κρέας.
Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε χυμό λεμονιού μαζί με μουστάρδα και το αλάτι
και σε περίπτωση που δεν είναι δεμένη η σάλτσα και λίγο κορνφλάουρ.
Παίρνει ξανά
μια βράση να δέσουν τα υλικά και το φαγητό είναι έτοιμο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου