από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-
μελιτζάνες φλάσκες
-
τυρί γραβιέρα
-
σκόρδο κομμένο σε φετάκια
-
ντομάτες ψιλοκομμένες
-
αλάτι
-
μαϊντανός ψιλοκομμένος
-
πιπέρι
-
φέτα θρυμματισμένη
-
πιπέρι
-
θυμάρι
-
λάδι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες
σε φέτες και τις αλατίζουμε και τις βάζουμε στο νερό να ξεπικρίσουν για μια ώρα.
Τις ξεπλένουμε και τις στραγγίζουμε.
Τις αλείφουμε λάδι και τις ψήνουμε για 20 λεπτά
στο φούρνο και από τις 2 πλευρές.
Τις απλώνουμε σε ταψί και από πάνω στην κάθε μελιτζάνα
βάζουμε ένα κομματάκι τυρί και από κανένα φετάκι σκόρδο.
Καλύπτουμε με την ντομάτα
τις μελιτζάνες προσθέτουμε το μαϊντανό αλάτι πιπέρι θυμάρι και την τριμμένη φέτα.
Ρίχνουμε λίγο λάδι και το ψήνουμε στον φούρνο για 35 λεπτά στους 180-200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου