από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-
κριθαράκι
-
ψιλοκομμένο κρεμμύδι
-
ψιλοκομμένη πιπεριά Φλωρίνης ψητή (έβαλα ψητή από κονσέρβα)
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
ελάχιστη κανέλλα
-
ψιλοκομμένη ντομάτα Ή κονκασέ
-
πάπρικα
-
λάδι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε κρεμμύδι πιπεριά στο λαδάκι, προσθέτω το κριθαράκι και μετά την ψιλοκομμένη ντομάτα.
Τσιγαρίζουμε κρεμμύδι πιπεριά στο λαδάκι, προσθέτω το κριθαράκι και μετά την ψιλοκομμένη ντομάτα.
Βάζω
αλάτι πιπέρι και κανέλα και πάπρικα και μόλις τσιγαριστούν προσθέτω το νερό που
το έχω κάπου να διατηρείται ζεστό για να μην κόψω το βρασμό. Όταν βράσει το κριθαράκι
το κατεβάζουμε. Το σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου