Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΑΥΓΑ

από την Irini Patiloudi

Υλικά
-  1 κιλό σπανάκι
-  1 κρεμμύδι
-  ελαιόλαδο
-  αλάτι
-  πιπέρι
-  άνηθο
-  αυγά


Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι, προσθέτουμε  και το σπανάκι, κατεψυγμένο η φρέσκο, ρίχνουμε 1/2 ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι, άνηθο και τ αφήνουμε να βράσει 15 λεπτά.
Αδειάζουμε σε ένα ταψί, κάνουμε βαθουλώματα και ρίχνουμε σε κάθε κενό από 1 αυγό, όσα θέλετε, εάν θέλετε ρίχνετε και τυρί τριμμένο από πάνω...
Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και το αφήνετε 10 λεπτά περίπου.....

Εύκολο, γρήγορο και νόστιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου