από την Irini Patiloudi
Υλικά
-
1 κιλό σπανάκι
-
1 κρεμμύδι
-
ελαιόλαδο
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
άνηθο
-
αυγά
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο
το κρεμμύδι, προσθέτουμε και το σπανάκι,
κατεψυγμένο η φρέσκο, ρίχνουμε 1/2 ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι, άνηθο και τ αφήνουμε
να βράσει 15 λεπτά.
Αδειάζουμε σε ένα ταψί,
κάνουμε βαθουλώματα και ρίχνουμε σε κάθε κενό από 1 αυγό, όσα θέλετε, εάν θέλετε
ρίχνετε και τυρί τριμμένο από πάνω...
Βάζουμε σε προθερμασμένο
φούρνο στους 200 βαθμούς και το αφήνετε 10 λεπτά περίπου.....
Εύκολο, γρήγορο και νόστιμο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου