Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ



από  τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά
-1 φύλλο σφολιάτας
-φέτες κασέρι light
-ζαμπόν
-χυμός ντομάτας συμπυκνωμένος
-ρίγανη




Εκτέλεση
Απλώνουμε την σφολιάτα σε μια λαδόκολλα.
Την αλείφουμε με τον χυμό και βάζουμε την ρίγανη.
Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια τις φέτες το τυρί.


Απλώνουμε το ζαμπόν


Το τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό και το βάζουμε με μεμβράνη στην κατάψυξη να σφίξει το ρολό μας


Μετά από λίγες ώρες το κόβουμε σε φέτες και τις απλώνουμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
Ψήνουμε τα σφολιατίνια στον αέρα στους 170 βαθμούς


Τέλειο το αποτέλεσμα!
Φαίνεται...εξ' άλλου :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου