από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-1 φύλλο σφολιάτας
-φέτες κασέρι light
-ζαμπόν
-χυμός ντομάτας συμπυκνωμένος
-ρίγανη
Εκτέλεση
Απλώνουμε την σφολιάτα σε μια λαδόκολλα.
Την αλείφουμε με τον χυμό και βάζουμε την ρίγανη.
Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια τις φέτες το τυρί.
Απλώνουμε το ζαμπόν
Το τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό και το βάζουμε με μεμβράνη στην κατάψυξη να σφίξει το ρολό μας
Μετά από λίγες ώρες το κόβουμε σε φέτες και τις απλώνουμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
Ψήνουμε τα σφολιατίνια στον αέρα στους 170 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου