από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
Την χαράζουμε και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ξεροψηθεί
Το αποτέλεσμα φοβερό!! Πιστέψτε με Και φυσικά χρησιμοποιήσαμε ακόμα και αυτά που άλλοτε θα τα πετούσαμε.
Καλή επιτυχία
Υλικά
- φύλλο χωριάτικο
- τα ξύσματα από το κολοκύθι (το εσωτερικό από τα κολοκύθια που κάναμε γεμιστα)
- τυρί φέτα
- 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 2 αυγά
- ελάχιστο ψιλοκομμένο δυόσμο
- πιπέρι
- τα ξύσματα από το κολοκύθι (το εσωτερικό από τα κολοκύθια που κάναμε γεμιστα)
- τυρί φέτα
- 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 2 αυγά
- ελάχιστο ψιλοκομμένο δυόσμο
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά
της γέμισης, και προσθέτουμε και τα αυγά.
Αλείφουμε τα φύλλα με λάδι και στρώνουμε 3 φύλλα κάτω προσθέτουμε τα υλικά της γέμισης, και βάζουμε άλλα τρία λαδωμένα φύλλα από πάνω.
Αλείφουμε τα φύλλα με λάδι και στρώνουμε 3 φύλλα κάτω προσθέτουμε τα υλικά της γέμισης, και βάζουμε άλλα τρία λαδωμένα φύλλα από πάνω.
Την χαράζουμε και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ξεροψηθεί
Το αποτέλεσμα φοβερό!! Πιστέψτε με Και φυσικά χρησιμοποιήσαμε ακόμα και αυτά που άλλοτε θα τα πετούσαμε.
Καλή επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου