από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1
φαρινάπ
- 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
- 300 γρ φέτα
- 1/4 φλιτζανιού λάδι
- 750 ml νερό
- 300 γρ λουκάνικα
- πιπέρι
- αλάτι
- 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
- 300 γρ φέτα
- 1/4 φλιτζανιού λάδι
- 750 ml νερό
- 300 γρ λουκάνικα
- πιπέρι
- αλάτι
Εκτέλεση
Σε λεκάνη βάζουμε αλεύρι αλάτι μαγιά νερό και λάδι και φτιάχνουμε
με το σύρμα ένα παχύρευστο χυλό.
Έχουμε κόψει την φέτα σε κομμάτια, και τα λουκάνικα σε φετούλες.
Προσθέτουμε το τυρί μέσα στον χυλό.
Έχουμε κόψει την φέτα σε κομμάτια, και τα λουκάνικα σε φετούλες.
Προσθέτουμε το τυρί μέσα στον χυλό.
Ρίχνουμε στο ταψί μας τον χυλό και βάζουμε τις φέτες λουκάνικου στην επιφάνεια του χυλού
Ψήνουμε την πίτα μας στους 200 βαθμούς. Αν δεν έχει ψηθεί από κάτω βάζουμε τον φούρνο για λίγο από κάτω να ψήσει.
Τρώγεται κρύα!
Γεύση της πίτας υπέροχη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου