Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΤΣΑΤΝΕΥ ΕΛΙΑΣ




από την Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
- 1 κιλό ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια (αλλιώς παν τα σφραγίσματα)
- 1 κιλό ζάχαρη
- 1 μήλο ,κατά προτίμηση  πράσινο

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τις ελιές και το μήλο σε χοντροκομμένα κομμάτια και βάζουμε την ζάχαρη , αλλά όχι όλη, επειδή γίνεται αρκετά γλυκό. Δοκιμάζοντας προσθέτουμε.
Βάζουμε το μείγμα να πάρει μία βράση και το αποθηκεύουμε σε βαζάκια , τα σφραγίζουμε και τα αναποδογυρίζουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου