από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1
κιλό ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια (αλλιώς παν τα σφραγίσματα)
- 1
κιλό ζάχαρη
- 1
μήλο ,κατά προτίμηση πράσινο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τις
ελιές και το μήλο σε χοντροκομμένα κομμάτια και βάζουμε την ζάχαρη , αλλά όχι
όλη, επειδή γίνεται αρκετά γλυκό. Δοκιμάζοντας προσθέτουμε.
Βάζουμε
το μείγμα να πάρει μία βράση και το αποθηκεύουμε σε βαζάκια , τα σφραγίζουμε
και τα αναποδογυρίζουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου