Υλικά
- 2 αυγά
- 100 γραμμάριο ζάχαρη
- 120 γραμμάρια αλεύρι
- 6 κουταλιές γάλα
- 4 με 5 μήλα κομμένα σε φέτες
- 1 κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
- βανίλια
Εκτέλεση
Χωρίζουμε
τους κρόκους από τα ασπράδια. Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη και την βανίλια
μέχρι το υλικό να γίνει αφρώδες.
Προσθέτουμε τα ασπράδια χτυπημένα, ανακατεύουμε
το αλεύρι και το μπέικιν καθώς και τα κομμένα μήλα.
Λαδώνουμε ένα ταψί με αποσπώμενα πλαϊνά, το λαδώνουμε, πασπαλίζουμε
με φρυγανιά και ρίχνουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε 40 με 50 λεπτά στους 160 βαθμούς.
Στο μισάωρο αν έχει πάρει χρώμα από πάνω το καλύπτουμε με λαδόκολλα και συνεχίζουμε
το δέσιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου