από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
-ψαρονέφρι
-ημίγλυκο κρασί
-ξύδι αρκετό
-αλάτι
-πιπέρι
-κύμινο μπόλικο
Εκτέλεση
Ενώνουμε τα αρωματικά φυτά και τα μπαχαρικά και αφού πλύνουμε
το κρέας το ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κρασί και το ξύδι.
Το αφήνουμε στο ψυγείο σκεπασμένο με το κρασί και ξύδι για 1-2 μέρες κατά την συνταγή, αλλά εγώ το άφησα να ψηθεί στο ξύδι περισσότερες μέρες.
Το βγάζω το αφήνω να στραγγίξει και μπαίνουμε στην διαδικασία καπνίσματος όπως κάναμε στην προηγούμενη συνταγή.
Η γεύση του πολύ καλή!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου