Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΚΕΪΚ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

από τη Despoina Maraki



 Υλικά
- 5 αυγά

- 1 1/5 ποτήρι ζάχαρη

- 1 ποτήρι ελαιόλαδο

- 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι

- ½ κιλό αλεύρι 

- 2 κουταλάκια μπέικιν, λίγο αλάτι

- ξύσμα από 2 πορτοκάλια




Εκτέλεση
Χτυπώ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. 
Προσθέτω εναλλάξ τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας με μια σπάτουλα. 
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου 1 ώρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου