Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΤΑ

από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
-  8 ποτήρια αλάτι χοντρό
-  άφθονο φρέσκο δεντρολίβανο


Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το αλάτι και το βότανο. Το ζεσταίνετε επάνω σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά. Το αφήνετε να κρυώσει για περίπου 5 λεπτά. 
Στη συνέχεια το μεταφέρετε στο δοχείο. 
Την επόμενη ημέρα χωρίστε το σε διάφορα δοχεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου