Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

LANGOSE (ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ)




από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά
- Ζυμάρι με μαγιά
- τυρί φέτα
- λίγο ανθότυρο
- λίγο λάδι


Εκτέλεση
Χωρίζω την ζύμη δε μπαλάκια.
Την απλώνω στην παλάμη μου και βάζω στην μέση λιωμένο τυρί.

Το κλείνω με τα δάχτυλα μου σαν πουγκί και αρχίζω να το τραβώ να το πλατύνω. Για ευκολία μπορούμε να το απλώσουμε με το ρολάκι της κουζίνας.
Τα ψήνουμε σε καυτό λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου